Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Title Image

LLL nutrition

Тhe Life Long Learning (LLL) programme in Clinical Nutrition and Metabolism 

 

Тhe Life Long Learning (LLL) programme in Clinical Nutrition and Metabolism  je izuzetno efikasan obrazovni program za lekare i zdravstvene stručnjake, koji nudi kombinovanu obuku on-line i na kursevevima „u živo“, po raznim inovativnim metodologijama obuke i resursa.

Program je zasnovan na Obrazovnom programu i nudi 120 modula obuke (100 su već dostupni on-line: lllnutrition), kreiran je i recenziran od strane priznatih evropskih stručnjaka.Moduli su slobodno dostupni on-line nakon registracije.

Тhe Life Long Learning (LLL) programme in Clinical Nutrition and Metabolism  predstavlja globalni napor Evropskog Udruženja za kliničku ishranu i metabolizam (ESPEN) i podržan je od strane Evropske Unije radi edukacije lekara i zdravstvenih stručnjaka u oblasti kliničke ishrane  i na taj način poboljšava njenu  primenu u svakodnevnoj praksi.

Razvijen je kao projekat BG-03-B-P-PP-166039 Leonardo da Vinči program, za ESPEN i više evropskih univerziteta, uz podršku Evropske unije.

Program je akreditovan od strane Union Européenne des Médecins Spécialistes.

Program edukacije je osmišljen kao kurs u trajanju od 6 časova i sastoji se iz teorijskog dela (predavanja) i radionica (u kojima će biti prikazivani primeri iz prakse). Edukaciju izvode 3 licencirana predavača LLL programa iz Kliničke nutricije i metabolizma, iz zemlje.

Ovim vidom edukacije stiču se bazična saznanja za uvođenje arteficijelne ishrane: prepoznavanje neuhranjenog pacijenta prilikom prijema, određivanje nutritivnog statusa na osnovu definisanih parametara, uvođenje pacijenata u program arteficijelne ishrane, određivanje individualnih nutritivnih potreba, definisanje puta primene i praćenje pacijenata i nega bolesnika na arteficijalnoj ishrani.

Za više informacija: